Zoeven op de Solex – een warme dag op de heuvelrug
Met rijwind rollen van voor- naar het hoofdgerecht. Zo bleek een warme dag op de Utrechtse Heuvelrug goed uit te houden.
Op maandag 30 juni trapten de Masters ‘m an. Bij sommige leden duurde het even voor de tweetakt op gang kwam. Maar daar gingen ze dan. Rollen over Utrechtse Heuvelrug. Onderweg werd er voor het voorgerecht ‘getankt’ bij restaurant Klein Zwitserland. En nadat de gang er weer in zat, kwamen we voor een smakelijke tussenstop voor het diner aan bij restaurant HFSLG.
Bij Masters of Business draait het naast fun ook om inhoud. Daarom werden alle Masters aan het werk gezet met deze inhoud. Wat weet jij van je tafelgenoot? Wat zijn typische overeenkomsten en verschillen? Doorvragen onder het genot van een hapje eten. Zo leer je elke bijeenkomst weer iemand beter kennen. Het gas erop met goede gesprekken en een smakelijke inluiding van de zomerperiode.
Gang is alles. Tot na de zomer.
Bekijk hier de foto’s van Patrick Siemons