Over MoB

Het zakenleukste netwerk van Amersfoort.

Wie in zijn overvolle agenda graag ‘business and pleasure’ combineert, hoeft niet verder te zoeken. De MoB is het zakenleukste netwerk in de regio Amersfoort. We ondernemen graag, delen kennis en helpen elkaar zo verder. Veel mag, weinig hoeft. Waarom zou je? Kies voor het grote genieten. Meet the Masters of Business.

De MoB organiseert jaarlijks minstens vijf bijeenkomsten met aantrekkelijke activiteiten, inspirerende sprekers, verrassende kijkjes achter de schermen en tal van exclusieve extra’s. Eens op je gemak praten met collega-ondernemers? Het kan. Onze meetings zijn ervoor. Met ongedwongen gezelligheid, culinair genieten, interactiviteit, plezier én inhoud als ingrediënten. Ondernemen is topsport. Wij houden ondernemers in conditie.

In de paar jaar dat de MoB bestaat hebben we zo’n 85 masters als lid mogen verwelkomen. We hebben we een actief deurbeleid. Zo is enige ervaring vereist, zijn onze leden doorgaans (net) de veertig gepasseerd en minimaal vijf jaar actief als zelfstandig ondernemer. Maar dan hebben we het ook wel ergens over!

Neem contact op

Je kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.