Zakelijk Amersfoort luidt nieuw jaar in

 In Geen categorie

De 10 grootste Amersfoortse netwerkverenigingen hebben 17 januari het nieuwe jaar ingeluid met een feestelijke receptie in Leerhotel het Klooster. Ruim 350 ondernemers kwamen op het evenement af.

Wat vorig jaar is opgestart als een nieuw initiatief werd wederom zeer positief ontvangen. De gedachte om geen talloze recepties af te hoeven struinen, spreekt ondernemers aan. Effectief agendabeheer zouden we het ook kunnen noemen.

Interessant detail was dat er ditmaal niet gekozen is voor een lange toespraak, maar voor een korte clip waarin alle voorzitters vanuit eigen perspectief hun wens voor het nieuwe jaar uitspraken, hetgeen samen weer één verhaal vormde. Een soort bedrijvige kijk op de regio. Saillant detail is dat twee masters hierbij aan de basis stonden: Gabor Nijenhuis deed het filmwerk en Bert van Weert verzorgde de teksten en stemregie. Namens de stuurgroep wist Arjen te Lintelo beide heren in toom te houden, wat met de vele agenda’s waarachtig niet meeviel. Zie hier het resultaat…

Het Leerhotel zette alle zeilen bij en wist vele MBO-studenten en doorgewinterde profs van incheckbalie tot garderobe en van catering tot bediening met elkaar te laten samenwerken. Uiteraard kende dat ook de nodige ‘leermomenten’. Eén puntje van kritiek: de akoestiek was belabberd (Hoog tijd om daar wat aan te gaan doen!) en de koffie na het diner werd node gemist. Maar al met al gingen overal geluiden op om hier toch vooral een traditie van te maken. Zowel de ontmoeting met de eigen verenigingsleden als de blik buiten de eigen kring wordt als zeer positief ervaren. Laten we er een gastvrij, gelukkig en gezond 2017 van maken!

Film: Gabor Nijenhuis
Tekst: Bert van Weert

Neem contact op

Je kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.