YMOR pakken de winst

 In Geen categorie

_DSC5892

En weer pakten de rookies de cup. Voor de vierde maal in successie. Of we ons zorgen maken? Welnee! We slaan volgend jaar gewoon genadeloos terug. De overwinning was nipt overigens. De gemiddelde score van de Masters was 27,8 van de Young Masters 29,7.  Zouden we de scores echter naar plus-40 en minus-40 herleid hebben, dan hadden de cijfers er anders uitgezien…

Held van de dag – door de YMOR betiteld als duikboot – was Fred van der Veer. Hij sleepte de winst in het individuele klassement binnen. Harm Woerdman leverde een zomogelijk nog grotere prestatie met een ijzersterke score van 40 punten met een handicap 6,7 (!)

De dag zelf was een cadeautje. De stemming zelf was geweldig en ook van de ‘side programs’ met onder meer pijl en boogschieten, kleiduivenschieten en voetgolf werd door niet-golfers genoten. Dat gold ook voor de barbecue.

Ondanks alle heftige voorspellingen – terwijl het in de regio Amersfoort plensde – hield het weer op Biddinghuizen zich staande. Sterker nog: het was na wekenlang somberen eindelijk weer eens een lekkere dag waarbij de zonnebrand goed van pas kwam.

We houden het kort. Wat waren de winnaars?
Kleiduiven schieten: Kevin Belovics – YMOR
Golf negen holes: Kevin Belovics – YMOR
Lange baan schieten: Elias Crum – YMOR

Hoe ging het over 18 holes?
Longest: Jurriaan Vleugels-Schutter – YMOR
Neary: Pieter Klaasse – YMOR

3e plek, 36 punten: Pieter Klaasse (handicap 24,6)
en Maarten Stalenhoef (16.5) – YMOR
2e plek, 40 punten Harm Woerdman (6,7) – MOB
1 e plek Fred van der Veer (36,0) – MOB

Met zo’n 48 m/v van beide masterclubs bij elkaar was de opkomst aan de lage kant. Een tendens die om meerdere redenen doorzet de laatste jaren. Volgend jaar wellicht een avondtoernooi of een krachtenbundeling met andere businessclubs. Wij hebben daar wel ideeën over, maar organiseren het niet. De YMOR gaan er volgend jaar op los!

Bekijk hier de foto’s.

Tekst: Bert van Weert
Foto’s: Peete van Spankeren

Neem contact op

Je kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.