Rabobank en MoB zetten samenwerking voort

 In Geen categorie

Aan de vooravond van het tienjarig jubileum van de Masters of Business hebben Dick van Rhee, directeur Particulieren en Private Banking van Rabobank Amersfoort Eemland en MoB-voorzitter Bert Gadellaa hun handtekening gezet onder een nieuw tweejarig samenwerkingsverband.

Rabobank Amersfoort Eemland onderstreepte hiermee de samenwerking die er al sinds de oprichting van de Masters of Business in 2008 is. Het ‘zakenleukste netwerk’ biedt een platform voor ervaren beslissers die graag kennis delen en die dat zo leuk en ontspannen mogelijk willen doen. ‘Elkaar verder helpen’ staat daarbij centraal.

Dick van Rhee is blij met het platform dat MoB ervaren ondernemers biedt: “Wij zijn actief betrokken in de regio en stimuleren ondernemers. Daarnaast organiseren de Masters activiteiten die heel goed bij Rabobank Amersfoort Eemland passen. We zijn tegenwoordig selectief, maar dit partnership voldoet aan al onze criteria.”

Ondernemers vanaf 40 jaar kunnen bij ons lid worden, vertelt Bert Gadellaa: “Dat resulteert doorgaans in andere gesprekken en lange termijnrelaties. Niet alleen wat je doet, maar vooral wie je bent, telt bij ons. We bieden onze leden graag primeurs en een kwalitatief gevarieerd programma. Dat kan alleen als je daar samen de schouders onder zet. Dat Rabobank Amersfoort Eemland ons blijft steunen, betekent dat we wat extra’s kunnen doen voor de maatschappelijke doelen in de regio. Het stimuleren van jong ondernemerschap in de vorm van een initiatief als ZomerOndernemer is hier een goed voorbeeld van. Dingen mogelijk maken, daar gaat het om.”

Contact Us

We zijn er nu niet. Maar je kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.