Pub Quiz en ALV in het Parkhuis

 In Geen categorie

Dat was voor de meeste masters flink nadenken! De Pub Quiz was toch niet zo makkelijk. Het viel op dat de groep met de leden die het kortst bij ’the mob’ zat, won. Waren zij zo fanatiek of was de rest, eh…? De vragen liepen flink uiteen; van muziek- en filmkennis tot wie weet het meest van logo’s en de historie van de Masters of Business. Martin de Jong, Stefan Roorda, Martijn Ekelschot, Dick van der Eijk, Hasib Mohammadi en Rinke van ’t Holt van team ‘Fritz’ wonnen de hoofdprijs en werden letterlijk in de spotlight gezet. De prijzen in de vorm van een gloeilamp kwamen ook nog eens goed van pas op het moment dat het licht uitviel.

Het Parkhuis bleek voor ‘jong en oud’ een hele geschikte plek om een gezellige tijd te hebben. Een multifunctioneel pand aan de rand van Park Randenbroek waar je even op adem kunt komen tijdens een wandeling door de groene stadsstrook van Amersfoort: ‘European City of the Year’.

De avond begon met de ALV. Het bespreken van de cijfers bleek minder complex dan de latere hersenbrekers op die avond. Voorzitter Bert van Weert had er weer veel werk van gemaakt en gaf een terugblik op het mooie afgelopen jaar waarin de Masters het derde lustrum vierde. Het presenteren van de jaarcijfers was in goede handen van onze ‘penningmaster’ Arthur Scherpenzeel.

De kascommissie – vertegenwoordigd door Alfred van Muiden en Marian van ’t Hof – Muller – controleerde de boekhouding en kas. Samen gaven ze hun goedkeuring. Richard Splinter treedt terug als reserve, aangezien hij nu in het bestuur zit. Roelof Oldenziel stak spontaan zijn hand op om zich als tweede kascommissielid voor 2024 aan te melden.

En dan… onze Sandra van Alfen zwaaide af. Bedankt voor de o zo belangrijke secretariële zaken Sandra! Zij gaf het stokje over aan onze nieuwe secretaris Richard Splinter. Welkom Richard!

Ook voor onze evenementen-master Gabor Nijenhuis was helaas het moment gekomen om plaats te maken. Bedankt voor de geweldig georganiseerde bijeenkomsten afgelopen jaren, Gabor! Vakvrouw Marije Breuker, waar het organiseren in het bloed zit, vervangt hem. Fijn dat je ons bestuur completeert, Marije!

We kijken uit naar ons aanstaande zomeruitje op 13 mei waar we een bezoek gaan brengen aan Sovjet Ereveld. Ook kregen we vast een doorkijkje naar al het moois dat we het rest van het jaar tegemoet kunnen zien.

De foto’s werden weer met veel inzet gemaakt door onze flitsende Patrick.

Bekijk hier de foto’s!

Tekst: Dennis Stenacker
Foto’s: Patrick Siemons

Neem contact op

Je kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.