Masters optimistisch 2015 in

 In Geen categorie

Geen hoogdravende thema’s voor de MoB dit jaar. Of het zou moeten zijn dat we elkaars talenten en die van onze netwerken in één doorgaande beweging weten te benutten.

“Amersfoort is rijk aan netwerkorganisaties, maar velen zien hun ledental gestaag teruglopen. Dat geldt niet voor de MoB. Wij groeien en dat is niet voor niets. Misschien komt dat wel doordat we de thematiek van ‘verbinden’, ‘samen sterk’ en ‘synergie’ voorbij zijn.

We gaan het niet meer benoemen. Wij ‘verbinden’ al jaren en we blijven dat doen. Iedereen die bij ons lid is, kent onze krachtige manier van onderlinge samenwerking en wat we daarmee voor elkaar economisch en maatschappelijk realiseren. Wie er de mond van vol van heeft, maar de andere kant opkijkt als het er om gaat, komt zichzelf vroeg of laat tegen. Wij blijven dicht bij onszelf”, aldus Sylvia Krebber.

“Vol optimisme kijken we vooruit en wederom verwelkomen we drie nieuwe leden. Tijdens elke MoB-activiteit zijn voortaan maximaal vijf introducés welkom. We geloven niet meer in de massaliteit van een introducé-avond, maar willen graag direct de ‘echte clubsfeer’ laten zien. Als we 2015 dan toch willen labellen is dat ‘vooral blijven doen waar we goed in zijn’, namelijk mensen zakelijk écht bij elkaar brengen en daar allemaal plezier aan beleven: ‘Proost!'”

Neem contact op

Je kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.