40 kop zonder envelop

 In Geen categorie

Voor het eerst in ons bestaan hebben we de ALV online gedaan, En nu we dan toch bezig waren gelijk maar één voor 2019 en 2020 samen. Mochten we straks groen licht krijgen van het kabinet, dan hoeven we aan administratieve zaken niet meer te denken.

De sfeer was uitgelaten, de Teams-sessie bood weer eens een mogelijkheid om elkaar in ieder geval weer te zien. Hiervoor was ook volop ruimte in de break-outsessies. In de twee weken voorafgaande bezocht de als speciale gezant ingezette Cor Stal iedere deelnemer namens het bestuur aan huis met een mooie fles wijn. Hij deed dat op fameuze wijze. In sommige gevallen werd die fles tegen bijbetaling namelijk een doosje, hetgeen wellicht verklaarde waarom het plenaire deel zo soepel verliep. Al lag dat ook zeker aan de presentatie en de sheets. Dikke pluim voor Bert Gadellaa. Het mag gezegd!

Kort samengevat gaat het huidige bestuur – met unanieme goedkeuring van de leden – in dezelfde formatie door, hetgeen gezien de barre tijden extra stevigheid biedt. Toch moedigen we mensen met frisse ideeën zeker aan om zich te melden en hier bestuurlijk inhoud aan te geven. De financiën waren dankzij Sacha Hollestelle en een waakzame kascommissie goed op orde, de Rabobank blijft ons steunen en we kwamen tot de conclusie dat we toch nog wel degelijk het een en ander hebben kunnen organiseren in 2020. Wie inhoudelijk alle vergaderpunten nog eens wil nalezen, verwijzen we graag naar de notulen, die opvraagbaar zijn bij het secretariaat.

Vol optimisme hebben we de data voor 2021 gepland. We houden de berichtgeving in de gaten en zullen daarin meeveren. Mogelijk starten we met een of twee buitenactiviteiten, waarin we de afstand kunnen bewaren die dan wellicht nog geldt. En later in het jaar kan er mogelijk meer, wie weet. We zullen handelen naar het moment en niet teveel vooruitkijken. Maar één ding is zeker: vroeg of laat gaat het hek open. En wat ons betreft op meesterlijke wijze!

Tekst en foto: Bert van Weert

Neem contact op

Je kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.