5 jaar MoB: ballonvaren

Locatie:
eergens
fsd - fdcx

23/09/2013
16:30 - 23:00

Al een tijdje draaien we om de hete lucht heen, maar nu moet het er toch maar eens van komen. Ter gelegenheid van ons vijfjarig bestaan bekijken de Masters of Business de wereld op maandag 23 september vanuit aan ander perspectief.

Onder het deskundig oog van ‘ballonista’ Rob Wiegers stijgen we die avond met diverse ballonnen vanaf het terrein aan de Peter van den Bremerweg op. We verzamelen ons om 16.30 uur in de ‘Schaepskooi’ voor een appetizer en een flightbriefing. Ondertussen bereiden de piloten de vlucht voor, wordt de lucht heet gebakken en gaan we de mand in.

Op grote hoogte nuttigen we het diner, waarna we het landingsritueel meemaken en (jawel) gekroond worden. Omdat het thuisfront ons vliegbrevet (van onvermogen) verwacht, brengen de volgauto’s ons terug naar het vetrekpunt, waar we met onze vlucht vooruit met een certificaat met een afdronk zullen bezegelen. Voor de rijdenden onder ons zal dit een glaasje appelcider zijn…

Vanwege het lustrum is dit een avond exclusief voor leden. Ben je dat dus nog niet, dan is nu lid worden de enige mogelijkheid om nog aan boord te komen…

Er is parkeergelegenheid voor circa 30 auto’s op het terrein. Op zich behoorlijk, maar probeer anders even te poolen.

Opmerking: Ballonvaren is erg weersafhankelijk. We krijgen zelf halverwege de dag bevestigd of we kunnen varen. Houd hiervoor website en mailbox in de gaten. Mocht de vlucht 23 september niet plaatsvinden, dan verschuift deze één week, naar maandag 30 september dus.

Evenement aanmeldingen

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Neem contact op

Je kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.