Zomerbries bij Karel Doorman

 In Geen categorie

Op wat zo’n beetje de eerste zomeravond van het jaar was, wijdden we het nieuwe meubilair in bij het al net zo nieuwe gebouw van de Karel Doormangroep. Wat een oase. Hoe heerlijk was dat!

De locatie aan De Stuw kenden niet veel Masters. Aan het water, maar toch uniek dicht bij De Nieuwe Stad. En aan de andere kant ook weer snel op de Eem. Weertechnisch was er met recht sprake van een Summer Breeze. Werkelijk alles zat mee. Er werd met volle teugen genoten van lekkere wijnen en smakelijke vleesplankjes.

Onze ‘nieuwe’ voorzitter Bert Gadellaa beklom hierop ‘de heuvel’ voor een flinke pitch en bedankte de Karel Doormangroep voor haar gastvrijheid en ging nog even terug naar het moment van herbouw (na de afbranden van het clubgebouw). We waren blij dat we de helpende hand konden toesteken bij inrichting en met name het nieuwe meubilair. Vele helpende handen eigenlijk ook kijkende naar ATC Match en de Rabobank.

Van het volledige programma besloten we te kiezen uit de roei-instructie en de vrije vaart. Eenmaal aan wal liep van de barbecue menigeen het water in de mond. Van De Vier Broers (en de zus) die het verzorgden zelf ook. De twee ingehuurde acteurs die het feestje steeds luidruchtiger probeerden te verstoren, zagen al snel acht broers 😉

Toen de zon langzaam achter de einder zakte, verraste een flyboarder ons met een demo. Gelukkig voor de dames ontblootte deze duiker zijn bovenlijf om een vorkje te kunnen meeprikken, zodat zich ‘Gerard van Velde achtige’ taferelen ontsponnen.

Het was een gedenkwaardige avond op een dito plek. De spontane complimenten waren niet van de lucht. Bert Gadellaa: ‘We hebben vooral weer nadrukkelijk geprobeerd de kwaliteit van de ontmoeting erin te brengen. Want in de verbinding, in het samen ondernemen, in het elkaar verder helpen als ook in de kwaliteit van onze evenementen zelf zit ons onderscheidend vermogen. Voor mij was vanavond dan misschien het officiële debuut als voorzitter, maar een goed debuut, maak je alleen met een goed team. En daar ben ik behoorlijk trots op.’

Bekijk hier de foto’s

Tekst: Bert van Weert
Foto’s: Gabor Nijenhuis en Bert van Weert

Contact Us

We zijn er nu niet. Maar je kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.