Zakelijk flirten tijdens ALV

 In Geen categorie

Hoe komen zakelijke transacties tot stand? Puur op basis van rationele koopargumenten? Nee dus. Gunnen daar gaat het om en gunnen kun je afdwingen. Dat is een kwestie van flirten. Hoe het werkt in de praktijk kan niemand beter uitleggen dan Saskia Paulissen. Het bleef niet bij luisteren alleen, maar het was ook ‘doen’.

Iedereen kan flirten. Inlevingsvermogen, uitstel van oordeel, open uitstraling, we hebben het allemaal in huis. Het is puur een kwestie van naar boven halen. Deze avond kregen we een interactieve flirtworkshop. Saskia Paulissen liet ons ervaren wat flirten met jou én met de ander doet. Met lichaamstaal als belangrijkste instrument.

Is flirten op de werkvloer ongepast? Integendeel. Flirten is een must! Een goede flirter legt makkelijk contact, weet vertrouwen te winnen en behaalt daardoor sneller zakelijke successen.

Flirten heeft niets te maken met ongewenste intimiteiten. Flirten is positieve aandacht geven. Met je houding en gedrag geef je anderen een goed gevoel en daarmee leg je de basis voor echt contact.

Zaken doen is een kwestie van gunnen. En we gunnen een opdracht aan mensen met wie we een klik hebben. Hoe krijg je een klik? Juist. Door te flirten.

 

Neem contact op

Je kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.