YMOR mogen de golfcup een jaar poetsen

 In Geen categorie

Eindelijk was het weer zover. Op de banen van Dorhout Mees golfden de YMOR en de MoB om de jaarlijkse roem. Na een slagveld van 18 holes wonnen de Young Masters ditmaal de heroïsche strijd. Zij mogen de wisselbeker komend jaar stofvrij zien te houden.

De dag zelf was zonovergoten en in alle opzichten geslaagd. Zo’n zestig masters hadden we weg naar Biddinghuizen weten te vinden. Na de lunch moest er over 18 holes stevig worden doorgelopen, wat niet meeviel met alle versnaperingen onderweg. De young ones hadden het met prosecco’s en catering onderweg goed voor elkaar.

De clinic’ers sloegen zich door een ‘uitputtende’ sessie, die werd afgesloten met kleiduivenschieten. Onder luid geknal van de ‘shotguns’ snelden de diverse flights over de baan, waarna gezellig kon worden afgesloten met een BBQ. Het werd laat op deze zwoele avond en niemand vond dat erg.

Over de puntentelling viel niet te corresponderen, hoezeer enkele MoB’ers dat ook probeerden. Na het nodige strooiwerk met neary’s, birdies en the longest – die allen naar hartelust werden afgekust door Leonie van der Veen – stond YMOR-voorzitter Danny Veenendaal fier boven de partijen en hield de cup in eigen gelederen, waarna een luid gejuich opsteeg. Wat ’n clubgevoel!

Contact Us

We zijn er nu niet. Maar je kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.