Wisselingen in bestuur MoB

 In Geen categorie

Het blijft altijd weer een bijzonder moment: enerzijds afscheid nemen van twee zeer gewaardeerde bestuursleden en tegelijk de verwelkoming van twee veelbelovende nieuwe krachten. 20 maart was het dan zover. Onze voorzitter – in de wandelgangen ‘first lady’ – Sylvia Krebber en onze penningmeester Harry Geerts zwaaiden af.

Het afscheid kondigde zich al geruime tijd aan. Het vinden van vervangers was echter geen sinecure. Besloot het bestuur vorig jaar het Rooster van Aftreden een jaar op te rekken, dit jaar moest het dan toch echt gebeuren. Al is vernieuwing goed, ook om de ideeën fris te houden. Diverse keren werd onder de leden een oproep gedaan. Toen zich hierop niemand concreet meldde, begon de gerichte formatie.

Doel was om een penningmeester en secretaris te vinden. We troffen hiertoe Sacha Hollestelle en Sandra van Alfen bereid. Gabor Nijenhuis schoof op naar Evenementen (nieuwe portefeuille), Bert van Weert houdt de portefeuille Communicatie en Bert Gadellaa hanteert de voorzittershamer inmiddels met verve.

In haar dankwoord gaf Sylvia aan de lijn van maatschappelijk betrokkenheid bij Matchpoint te zullen voortzetten. Ze nam afscheid van haar ‘dreamteam’. Waarop de vergadering, als dank voor haar verdiensten, besloot tot een lidmaatschap met open einde. Ondanks dat ze even geen ondernemer meer is, kan ze lid blijven zolang ze wil. Het ondernemersbloed gaat waarschijnijk toch wel weer stromen… ‘De tijd zal het leren, maar geraniums, no way’, aldus Sylvia. Harry werd door Bert Gadellaa geroemd om zijn precisie, gulle aanwezigheid en teamgeest. Hartelijk gelachen werd om zijn ‘methode Geerts’. Voor intimi: dit is de wijze waarop hij de jaarcijfers graag snel afhandelde.

Sacha en Sandra werden hierop benoemd in hun nieuwe functie, waarmee de toekomst van de MoB een nieuwe – en ongetwijfeld mooie – fase ingaat.

Tekst: Bert van Weert
Foto’s: Peete van Spankeren

Neem contact op

Je kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.