Waar is dat feestje?

 In Geen categorie

Nou, in principe dus hier. Live-muziek van coverband ‘You & Me’ en een aantal leuke activiteiten zouden garant staan voor een gezellige en swingende avond! Een uitstekende gelegenheid om je netwerk te verbreden en ook je partner eens kennis laten maken met de leukste netwerken van Amersfoort, dachten wij!

Ongedwongen gezelligheid en culinair genieten met de heerlijke proeverijen van onder andere de volgende leden van YMoR en MoB: Van der Valk Hotel A1, Eetcafé Dims, Simmer Food Service, Veenendaal Catering, Bergpaviljoen, Robert-Jan Mercuur, Joey Mercuur, Dorhout Mees en Happerij & Tapperij.

De band deed er alles aan en wij verwachtten een gastvrije en swingende avond voor alle businessnetwerken uit de omgeving. Ambiance Houtrust in Hooglanderveen was er klaar voor – alles en iedereen eigenlijk – maar… de verwachte klapper werd het niet (helemaal). Een mix van het verkeerde tijdstip en het ontbreken van een duidelijk doel deden ’t hem waarschijnlijk (niet). Some you win, some you lose. Tja, als je ook alles vantevoren weet…

Neem contact op

Je kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.