Uit de startblokken

 In Geen categorie

Het is voor elke master hetzelfde, aan het begin van elk jaar begin je weer op ‘nul’. Okee, met een bak aan ervaring en een mooi netwerk. En helemaal ‘nul’ is het natuurlijk nooit als je al je kompanen weer treft bij de jaarlijkse gezamenlijke borrel van alle Amersfoortse businessclubs.

Opnieuw was Flint het podium, ditmaal in de AFAS-zaal. Alle fratsen waren er ditmaal af. Geen Abke Bruins en geen ludieke nieuwjaarsrede. Daar hebben ondernemers namelijk helemaal geen boodschap aan, laat staan het fatsoen om even hun gemak te houden om kunst en verheffing wat ruimte te bieden. Die willen netwerken, alsof hun leven er vanaf hangt.

En precies dat faciliteerde het. Een vierkante bar waar je bij kon komen, wat licht zodat je elkaar kon zien, wat theaterplanken met hapjes en nieuwjaarswensen op een scherm. Het werkte wonderwel. Voor masters is twee uur te kort en is de aankleding te karig, maar ter voorkoming van een bolle receptieagenda en versleten schoeisel is NJR033 een bruikbaar concept, dat door z’n eenvoud waarschijnlijk 2020 wel op herhaling zal gaan.

Tekst: Bert van Weert

Contact Us

We zijn er nu niet. Maar je kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.