Toon Gerbrands toont Leff

 In Geen categorie

Deze inroducé-avond werd wederom uitstekend bezocht. Gastspreker was Toon Gerbrands, een bekende inspirerende persoonlijkheid. Toon is directeur algemene zaken bij voetbalclub AZ en voormalig volleybalcoach.

Gerbrands weet als geen ander wat er nodig is om een toppositie te behouden. Het gaat niet om één keer succesvol zijn, maar om vaker succes te boeken en op de weg daar naartoe een groeiproces door te maken. Toon heeft tientallen jaren managementervaring en schreef twee managementboeken, waaronder: ‘De lerende winnaar’.

De lerende winnaar is een nieuw menstype. Hij is altijd onderweg en voortdurend op zoek naar het betere. Vol met twijfels en daardoor kwetsbaar, maar met de instelling van iemand die ten koste van alles wil slagen, door zich te ontwikkelen. De weg er naar toe levert de beste leermomenten op, door open te staan voor invloeden van buitenaf. De lerende winnaar zal door deze benadering persoonlijk blijven groeien in een werkomgeving zonder zekerheden. Daar ligt zijn kracht.

Gerbrands toonde lef(f), was dit wel gewend, zo’n kleedkamerspeech. Moeiteloos naam hij ons mee in zijn betoog. Tot we er stil van waren. Indrukwekkende kost die we niet snel zullen vergeten.

Neem contact op

Je kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.