Secretaris Rob van Blokland geëerd

 In Geen categorie

Vanaf de oprichting van de Masters, ruim zes jaar geleden was Rob van Blokland erbij. Met groot enthousiasme en vastberadenheid stond hij samen met Ronald Bolderman, Stefan Koppel, Jaap Alting en Roberto Verhagen aan (of in) de basis van onze vereniging. Maandag 7 april stond hij voor de laatste keer ‘voor de groep’. Dennis Stenacker werd benoemd als nieuwe secretaris.

Rob werd door Sylvia uitgebreid bedankt voor zijn inzet, teamspirit en coachende kwaliteiten. Iets dat hem bijzonder van pas gaat komen, want nu hij even wat minder verenigingsavondjes heeft, besloot hij weer lekker te gaan voetballen met zijn vriendenclubje uit ‘Utreg.’

Hierop lieten we Rob zijn ‘contract uitdiensttreding’ tekenen en overhandigde Bert van Weert hem namens het bestuur een wedstrijdbal en een shirt met een rugpand dat het allemaal zegt: ‘VAN BLOKLAND 10’.

Rob pakte hierop de microfoon en stelde dat hij geen seconde twijfelt aan de kracht van het bestuur dat hij achterlaat, dat hij blij is dat hij van dit ‘dreamteam’ deel uit mocht maken en dat hij er enorm naar uitkijkt om voortaan ook vanaf de andere kant van de Masters te mogen genieten. Rob wil daarnaast zijn bedrijfskundige kennis loslaten op enkele knelpunten die hij in de samenleving ziet. Vraag het hem gerust eens. Hij is er heel enthousiast over en zal ook hierin als ‘echte 10’ het spel weten te verdelen.

Neem contact op

Je kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.