René van der Gijp

 In Geen categorie

De tweede avond was wat je noemt een voltreffer. In de sfeer van het EK voetbal leefde voetbalanalist en voormalig voetbalprof René van der Gijp zich als gastspreker volledig uit.

In de jaren tachtig speelde René meerdere interlands, trok hij na zijn loopbaan met de carnavalskraker ‘Geef me hoop Jomanda’ het land door, is hij tegenwoordig gastspreker en heeft hij een radioprogramma bij Veronica.

Het was een motiverende, zeer humoristische peptalk, doorspekt met anekdotes, herinneringen en mooie voetbalverhalen, waarin hij op zijn onnavolgbare wijze het bedrijfsleven vergelijkt met het profvoetbal. Hoe motiveer jij jouw medewerkers? René geeft zijn visie op intermenselijke relaties en arbeidsverhoudingen, waarbij de lijn wordt doorgetrokken naar zijn eigen ervaringen in de topsport met goede en minder goede beslissingen. In zijn presentatie komen onder meer aan bod: teambuilding, motivatie, betrokkenheid en respect.

René is helder over wat je ervoor moet doen om de top te halen – of in zijn geval – wat je er beter voor kunt laten. Voetbalhumor, het Nederlands elftal, good old Sparta, Lowietje, PSV en tal van kleedkamergeheimen maakten deze avond tot een waar festijn. Als geen ander heeft René relativeringsvermogen en zelfspot tot levenskunst verheven en weet dat als geen ander smakelijk te vertellen.

Even voelden we ons ‘international’. Het eten en drinken, de verse bereiding en bediening in ‘Lef’ kon levensgenieter Gijp zonder meer waarderen: ‘Lekker man, hee!’

Neem contact op

Je kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.