Rabobank tekent nieuw sponsorcontract

 In Geen categorie

Een mooiere plek om een nieuw sponsorcontract te ondertekenen dan op het kadastrale middelpunt van Nederland is er niet. Rabobank Amersfoort en Omstreken en de Masters of Business tekenden een nieuwe tweejarige verbintenis in de OLV toren.

De Rabobank staat voor dichtbij, betrokken en toonaangevend. MoB voorzitter Sylvia Krebber kondigde aan dat door deze samenwerking een mooi programma mogelijk is en dat er zelfs enkele extra ‘doelgroep’activiteiten te verwachten zijn, zoals een bezoek aan koffiebranderij Peeze dit najaar.

Aangemoedigd door de klokkenluiders kreeg Directeur Bedrijven Rabobank Denise Notenboom de aanwezige ondernemers stil met ‘het wonder van Amersfoort’. Dit wonder startte bij een meisje genaamd Geertje Arends uit Nijkerk dat in het jaar 1444 een houten Mariabeeldje in de buitengracht (tegenwoordig Scheltussingel) van Amersfoort gooide.

Tijdens Kerstmis kreeg een dienstmeid met de naam Margriet Alberts een visioen: Maria vertelde haar dat ze het beeldje uit het water moest halen. Aangekomen op de plek die Maria haar had aangeduid, vond ze het Mariabeeldje ongeschonden, precies waar Geertje het had weggegooid. Ze nam het beeldje mee naar huis en onmiddellijk begonnen de eerste wonderen zich te openbaren.

Dat gezegd hebbende, zetten Krebber en Notenboom een wondermooie krul onder de hernieuwde samenwerking. Beide partijen kijken ernaar uit die samenwerking verder uit te bouwen en elkaars activiteiten te kunnen versterken. Dat is het idee.

Neem contact op

Je kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.