Rabobank en MoB verlengen partnership

 In Geen categorie

Tijdens de Algemene Ledenvergadering in het Parkhuis hebben Hasib Mohammadi van Rabobank Amersfoort Eemland en Masters of Business-voorzitter Bert van Weert vanavond hun handtekening gezet onder een nieuw tweejarig partnership.

De samenwerking tussen beiden gaat hiermee het zestiende jaar in. Hasib Mohammadi: “De MoB is een krachtig, actief netwerk en zeer gevarieerd netwerk van ervaren ondernemers en beslissers in deze regio. Ze zeggen zelf ‘de zakenleukste’. En ik moet dat beamen. In de relatief korte tijd dat ik hier kom, heb ik al achter een boksbal gestaan en win ik hier de Pubquiz. Maar zonder gekheid: zij zijn voor ons heel belangrijke voelsprieten in de markt. Vooral de maatschappelijke impact die we samen lokaal hebben, is enorm.”

Ook voorzitter Bert van Weert, toonde zich verguld: “Temidden van alle prijsstijgingen heeft Rabobank enorm met ons meegedacht. Dat doen wij andersom ook. Elkaar in het volle licht zetten, daar ben je partners voor. We steunden met elkaar de afgelopen drie jaar Rocking Up X-mas, waardoor dit op eigen benen kon staan, en gaan nu op zoek naar een nieuw goed doel dat past in onze traditie. Daarnaast bijt Rabobank in juni het spits af van een nieuw initiatief: de masterclass. We hebben namelijk afgesproken dat we elkaar fysiek en mentaal in vorm houden. Ondernemen is immers topsport.”

Er hoefde niets in stemming te worden gebracht. Voordat de pen ter hand genomen werd, klonk er een oorverdovend applaus, waarbij ook Ronald Evers – collega van Hasib zich niet onbetuigd liet.

Neem contact op

Je kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.