Rabobank en MoB verlengen contract

 In Geen categorie

Tijdens de eerste officiële avond van ondernemersvereniging Masters of Business in Theater De Flint hebben MoB-voorzitter Sylvia Krebber en marktmanager Stefan Alink van Rabobank Amersfoort Eemland hun handtekening gezet onder een nieuw sponsorcontract.

De Rabobank onderstreepte hiermee de samenwerking die er al sinds de oprichting van de Masters of Business in 2008 is. De vereniging biedt een platform voor ervaren beslissers, die graag kennis delen en die dat zo leuk en ontspannen mogelijk willen doen.

Ondernemers vanaf 40 kunnen bij ons lid worden, vertelt Sylvia Krebber: “Wij zijn geen club van kaartjesstekers, maar gaan voor de lange termijn. Niet alleen wat je doet, maar vooral wie je bent, telt bij ons. We helpen elkaar in goede en in slechte tijden. Dat Rabobank Amersfoort Eemland ons sponsort, betekent dat we wat extra’s kunnen doen voor de maatschappelijke doelen die we steunen. We zijn hier erg blij mee.”

Stefan Alink roemde de uitstekende sfeer en het huiskamergevoel dat de MoB biedt: “Wij zijn actief betrokken in de regio en stimuleren ondernemers. Daarnaast organiseren de Masters activiteiten die heel goed bij Rabobank Amersfoort Eemland passen, en voelen we de synergie. We zijn trots op dit partnership.”

Neem contact op

Je kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.