Padellen en fotograferen | 15 mei 2023

 In Geen categorie

Het was een goede dag om te padellen en te fotograferen. De banen van Padel33 lagen er mooi bij en na de ontvangst met lekkere hapjes en drankjes konden we beginnen. Vamos à la padelveld!

Sportfotografie
Wie zich op sportfotografie wilde focussen, kreeg tips en tricks van onze professionele fotograaf Rodney Kersten. Daarna gingen de cursisten bewapend met spiegelreflexcamera’s als echte paparazzi op pad om de beste foto van de dag te maken. Er viel zelfs wat te winnen!

Padelclinic
Maar ook voor de iets sportievere masters, die de snelst groeiende sport van Nederland wilden leren, viel er wat te winnen. Wie nog niet zo behendig was in padel, kreeg geweldig les en werkte een heel trainingsschema af. Met de geleerde techniek werd aan het eind van de training een servicespelletje gespeeld. Wie de bal het meest dichtbij de tennisballenkoker plaatste of zelfs kon raken, won. Introducé Colinda de Jong had hiervoor de beste techniek in huis. Felicidades!

Padeltoernooi
Voor wie al eerder padel had gespeeld, was er een toernooi georganiseerd. In vijf aaneengesloten wedstrijden werd uitgemaakt wie het winnende koppel was. De ballen vlogen om je oren: de masters moesten zich met elkaar meten en de paperazzi doken weg voor sommige verdwaalde ballos. Voor Bert van Weert en Bert Padellaa was het geen racket sience. Als rasechte PadelMasters, waren zij het sterkst, maar ze vonden dat de nummers twee, te weten rookies Harm Woerdman en Dennis Stenacker, de prijs het meest verdienden.

Diner en borrel
Na de prijsuitreiking gingen we, een stukje verderop in Hoogland, eten Bij Bart. Tijdens het diner werden de beste foto’s van de dag vertoond en volgde nog een prijsuitreiking. De foto van Nicole Traa sprong het meest in het oog. De jury was onder de indruk: “De manier waarop ze het tafereel heeft gevangen, met de lichtinval en de dynamiek van de bewegingen, is ronduit indrukwekkend. Ze heeft de essentie van het moment weten vast te leggen en wekt een gevoel van opwinding en avontuur op bij de kijker.”

15-jarig jubileumuitje in Maastricht
Aan tafel gonsde het over het komende 15-jarige jubileumuitje: het Masters-weekend in Maastricht op 1 en 2 juli. Er zijn al veel belangstellenden voor dit zomerse uitje, waarbij we het Vrijthof zeker niet zullen overslaan. Klik voor het programma en het definitief inschrijven op deze link.

De foto’s van het evenement werden weer met veel inzet gemaakt door onze flitsende Patrick, bestuurslid Gabor zorgde voor de organisatie van deze mooie avond, terwijl Nynke en Sandra de handen vol hadden aan het verwelkomen van maar liefst zes introducés. Pok, pok!

Bekijk hier de foto’s!

Tekst: Dennis Stenacker
Foto’s: Patrick Siemons

Neem contact op

Je kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.