OLV en ALV op één avond

 In Geen categorie

In exact 35 minuten werd de ALV deze avond afgewikkeld. Ja, je bent master of je bent het niet. Of was het het mooie weer waarnaar we hunkerden? Het was een in alle opzichten memorabele avond omdat medeoprichter van de MoB – Ronald Bolderman – afscheid nam als voorzitter. Ronald blijft actief lid. Als blijk van dank, ontving hij uit handen van de nieuwe voorzitter – Sylvia Krebber – een cadeaubon voor een dagje Harley Davidson. Bert van Weert en Bert Gadellaa traden aan als respectievelijk bestuurslid Externe Zaken en Beleidszaken.

Daarna vertrokken we met TukTuks naar de Onze Lieve Vrouwe Toren, die speciaal deze avond voor ons werd geopend. Buiten bereikte het plein zomeravondtemperaturen en werd er vrolijk geklonken.

De toren bood verkoeling en een tegelijk warme ontvangst door Stichting Stralend Middelpunt. We waren getuige van een historische tour langs het kadastrale middelpunt, de luidzolder en kregen een demonstratie van het zevengelui, met als zoveelste surprise een fantastische rondgang met zicht tot ver over de stadsgrenzen.

De 120 treden naar beneden waren voor sommige dames op naaldhakken best een uitdaging. Maar op karakter gingen zij tot op de bodem. Alles voor een ‘verlichtende’ presentatie, nietwaar? Stichting Stralend Middelpunt met bestuurders Hans Kattenmölle, Kees Heerkens en Jeroen Jans vertelden daar over een zeer bijzonder, duurzaam en zuinig lichtproject om de OLV toren een trotse en verlichte baken te laten zijn. Een toren voor en door alle Amersfoorters.

Voor burgers én bedrijven. We deden daarop gelijk een duit in het (kerk)zakje en doneerden EUR 500,-. Bert van Weert overhandigde daarbij namens de MoB een mooie cheque aan de stichting. (Met dank aan Endure Design voor het ontwerp.)

Neem contact op

Je kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.