Nieuwe website voor MoB

 In Geen categorie

Echte masters verdienen een mooie website. Tegelijk wist iedereen wat voor monsterklus het zou worden om vijf jaar MoB opnieuw te documenteren. Daarnaast moest er worden overgeschakeld naar een nieuw CMS. Admium wilde het nieuwe bestuur graag de hand reiken en kreeg hulp van Addictions, dat de content verzorgde.

Peter Ros zette er zijn beste designer op en fikste de techniek, Bert van Weert verzorgde de teksten en richtte het CMS in. Met een doorlooptijd van een maand zag vandaag de nieuwe website het levenslicht. Peter Ros: “De nieuwe opzet kent een een paar slimme plug-ins voor evenementen, is een stuk visueler en doet zijn werk over alle sociale media. Daarnaast is de website responsive. Zodat deze er ook goed uitziet op tablet of smartphone.”

Bert van Weert: “De inhoud weerspiegelt nu de kwaliteit. Berichten kunnen nu veel eenvoudiger worden doorgezet. Het moest veel makkelijker zijn om relaties te introduceren. De beleving met al die ‘snelle’ nieuwtjes is zo ook veel hoger. Een nieuwe website stond hoog op ons prioriteitenlijstje. Als je je schaamt om ernaar te verwijzen, is er iets mis. Dat gevoel heeft nu plaatsgemaakt voor trots.”

Er zal permanent gewerkt blijven worden aan de website. Zo zijn de volgende stappen het mailsysteem en het vereenvoudigen van het up- en downloaden van filmpjes en foto’s. Zo wordt de site een platform.

Wie in de tussentijd nog MoB-foto’s of -filmpjes van de afgelopen jaren heeft en wil delen, graag! Mail deze naar info@mastersofbusiness.nl. Dan zetten wij ze op de website. Stuur je grotere bestanden (boven de 5Mb) doe dat dan even via We Transfer.

Contact Us

We zijn er nu niet. Maar je kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.