MoB steunen Time for Life

 In Geen categorie

Tijdens ons bezoek aan het Nationaal Militair Museum ontving collega-Master Roel Reineman, in het dagelijks leven directeur van Isabella voortenten, namens de MoB een bedrag van € 3.000,- voor zijn stichting ‘Time for Life’

De zomervakanties staan weer voor de deur. Toch is op vakantie gaan niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Gezinnen die dit al jaren niet kunnen, krijgen door Time for Life wél die kans.

Uiteraard wilden we dit als Masters regionaal invullen. Hierop ging het bestuur onder aanvoering van Sylvia Krebber aan de slag. Door de inspanning van velen – waaronder het Amersfoortse Burgerweeshuis die de gezinnen selecteerde, Camping De Heigraaf, Isabella en Van Duinkerken – hebben de gezinnen letterlijk weer ‘Time for Life’. Ook bood de Rotary taxiservice aan.

_DSC2103

Vol passie vertelde Roel over zijn drijfveren, hoe het moederbedrijf in Denemarken hem had aangespoord en hoe dit soort kleinschalige initiatieven ineens sneeuwballen van formaat worden. Joost Gruijters van het Burgerweeshuis vertelde hoe blij ook hij was met deze geste om (jongeren uit) gezinnen die het niet breed hebben, de ruimte en ontspanning te geven die broodnodig is.

De Time for Life merchandise die Roel meegenomen had als dank was op in een mum. De armbandjes vonden gretig aftrek en ook de bak met voorleesboekjes met – hoe kan het anders – meisje Isabella op de camping, bleek leeg.

Dat zijn eigen MoB hem hierin steunt is voor Roel eens te meer het bewijs dat de Masters of Business het zakenleukste netwerk uit de regio is: “Als ondernemer sta je soms voor hete vuren, maar ik ben diep geroerd door dit spontane initiatief.”

Bekijk hier de foto’s.

Tekst: Bert van Weert
Foto’s: Peete van Spankeren

Contact Us

We zijn er nu niet. Maar je kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.