Masters slaan af voor 2014

 In Geen categorie

Na al het getafel rond feestdagen en jaarwisseling waren we wel weer eens toe aan wat actie. We kozen hiervoor de hagelnieuwe Golfclub Hoogland Amersfoort, die ons – zoals echte pro’s betaamt – niet alleen wist te verrassen met fantastische indoorfaciliteiten, maar ook met een gulle ontvangst in de brasserie waar het cateringteam van Merlot en de crew van de golfclub geweldig samenwerkten.

De MoB zit duidelijk in een flow. Het was een avond met de nodige introducés en diverse nieuwe leden. Aanwinsten voor de vereniging, die van harte welkom werden (en zullen worden) geheten. Duik voor de volgende avond gerust eens in ons smoelenboek. Dan krijg je pas echt in de gaten wat – en wie – we eigenlijk in huis hebben!

Her en der komen voorzichtig wat eerste resultaten van de ledenenquête naar buiten. De voorlopige algehele conclusie is er een van positiviteit. Op de ALV zullen we hier uitgebreider op terugkomen. Het bestuur zal de cultuur en de kwaliteit van de avonden die onze leden zo aanspreekt, bewaken en faciliteren.

Steeds nadrukkelijker vinden onze leden elkaar bij zaken, evenementen of door kennis met elkaar te delen. Sylvia Krebber riep ‘samen sterk’ dan ook uit tot thema voor 2014 en liep vast enkele highlights uit de jaaragenda door, die inmiddels in grote lijnen staat. We zijn en blijven niet alleen het ‘zakenleukste’ netwerk van Amersfoort, maar willen ook zakelijk ‘uitdagen’ zoals bij de MasterMeetings begin februari.

Clubmanager Lisette Hastie sloeg daarop af voor deze fantastisch sfeervolle avond. Ze deed dat overigens niet alleen door ons even in vogelvlucht mee te nemen, maar verraste ons later op de avond ook door haar geweldige stemgeluid. Zij en de speciaal voor deze avond gestrikte pianist Frederik Hamster – gewaardeerd Amersfoorts dierenarts en normaliter spelend in de Bruce Band, de coverband van Bruce Springsteen – wisten ons behoorlijk ‘excited’ te krijgen met een volledig geïmproviseerd arrangement van The Pointer Sisters en Tina Turner. Aan de bar werden ondertussen plannen gesmeed voor ‘The MoB Band’. Wie een instrument bespeelt dient zich volgende keer hoorbaar te maken. Wordt vervolgd…

Een goed begin en zeker geen half werk. Het indoorparcours, de simulatoren met de banen van St. Andrews of Pebble Beach, het Indisch buffet: het kon allemaal. Dat we de Holland’s Got Talent vleugel van EUR 45.000,- in huis hadden, hebben we maar niemand verteld. Met dank aan Pianova voor het vertrouwen en de geweldige service.

Neem contact op

Je kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.