Masters op de motor

 In Geen categorie

Born to be wild, zo was het letterlijk. Terug van een rondrit uit Schotland vroeg Ronald Bolderman zich af of er nog motorrijdende masters zouden zijn. En dat bleek het geval. Rodney Kersten haalde z’n beschimmelde motorpak uit de schuur. Rolf van As en Edwin Weijzen belden direct de dealer voor een ‘proefrit’, Chris Alkema en Arjan Valk bezwoeren er volgende keer echt bij te zijn en Harm Woerdman en Fred van der Veer lieten hun roemruchte motorcarrière vooralsnog even in de mottenballen.

Uiteindelijk verzamelden Ronald Bolderman, Edwin Ramkema, Dick van der Eijk en Bert van Weert bij Restaurant Zuiver om een uurtje of vier voor de eerste ‘Masters Ride’. Het minimalistische miezertje woei weg in 10 minuten tijd en de hemel brak open voor een magistrale route zonder ook maar één drempel of stoplicht. Met de pont staken we over bij Beusichem, waarna de route voer langs de Lekdijk en het Merwedekanaal tot aan Schoonhoven waar langs de waterkant heerlijk werd gedineerd.

Na het opzadelen, doken we het Groene Hart in om via Haastrecht, De Vlist, Hekendorp, Oudewater, Montfoort en Harmelen het prachtige Wapen van Haarzuilens te bereiken. Een ‘koffie niet verkeerd’ verder reden we via Breukelen, Loosdrecht en het bosgebied naar huis. Het bleek een a-b-s-o-l-u-t-e voltreffer. Duimen omhoog en unaniem voor herhaling vatbaar.

Rij jij volgende keer ook graag mee met de Masters Ride? Stuur even een mailtje dan voegen we je toe aan de app-groep.

Neem contact op

Je kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.