In de file op Playground33

 In Geen categorie

Op Playground33 in het Hoefkwartier genoten we nog even van de nazomer. Superweer was het. Medewerkers van Sportivate namen ons mee in de wereld van ‘Business Games’, waarbij onze teamspirit eens flink aan de tand gevoeld werd. Met Disc-Golf, de ‘ballenbak’ of een potje blind volleyballen als exponenten. Onze wendbaarheid? Die werd getest op een e-scooter parcours. En zelfs de file kon niet worden vermeden. Een heel irritante breinbreker trouwens. Een samenwerkingsopdracht waarbij een potje ritsen alleen niet voldoende bleek. Tussendoor bestraft met wat rekoefeningen als je niet opschoot… Het leken dan een paar hoepels, ballen en tonnen, maar schijn bedroog. Hier waren ondernemerslessen te leren, want we zijn natuurlijk een partijtje eigenwijs; Daar hadden de coaches wat mee te stellen!

We krijgen het vaker te horen, de diversiteit van de masters en de saamhorigheid maakt ons tot een fijne club waar de gastdames en -heren – zoals in dit geval Sportivate – toch vaak even van staan te kijken. Ze lepelden dan ook vrolijk mee met onze Blauwe Hap, terwijl hun vliezen trommelden van alle verhalen. Een kakafonie, waarin ook de nieuwe leden snel volledig ‘ingeburgerd’ raakten.

Het was geweldig om iedereen weer zongebruind terug te zien en zeker diegenen, die qua gezondheid een tik op hun neus hadden gehad. Lintjes delen we niet uit, maar als we dat zouden doen, verdiende Boudewijn Coert er vanavond één. Met zijn Toko BoCo verzorgde hij een unieke rijstttafel, waarbij geen (di)eetwens meer overeind bleef. Vega, lacto of gluco: het was vanavond dubbel feest. Of zoals Boudewijn dat vervaarlijk grijnzend zei: ‘Double Pleasure’.

En ja, gelukkig hebben we de foto’s nog!

Tekst: Bert van Weert
Foto’s: Patrick Siemons

Neem contact op

Je kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.