FIER het leven

 In Geen categorie

Het is in deze vorm nog nooit vertoond. FIER, de lekkerste pop-up van Nederland. Als primeurfreaks wilden we dat niet missen. Maandag 17 juli waren we op bezoek in de Mariënhof, waar de chefs elkaar blindelings op hun vakmanschap vonden en ons lieten delen in hun diepste passie voor smaak. Geen diner met wat ‘gangetjes’, maar een smaakvullend avondprogramma. 

Dit recept voor een exclusieve MOB-avond lieten de meesten zich goed smaken. Een mooi begin van de bouwvak met een prachtige opkomst. Hoezeer onze online initiatieven ook werden gewaardeerd, was het merkbaar dat iedereen blij was elkaar weer te zien. We móchten weer!  

Marco Blok (MEI), Kars van Wechem (De Saffraan), Barry Hamstra (restaurant Tollius) en Pépé Topper (The Bakery) lieten ons alle hoeken van de vloer zien. Ze kookten in het zicht.  Vlot en op veilige afstand zwaaiden Ingeborg & Marcel de scepter over de bediening. Gastheer en master Pieter Aalbers nam hierop het woord en verraste niemand minder dan Ton de Gans met de lauwerkrans als 750ste bezoeker van FIER. Een publiek geheim is echter dat Ton niet drinkt, maar hij genoot zichtbaar van het moment, zoals wij allemaal! Met hernieuwde energie gaan we FIER de zomer en de tweede helft in!

Bekijk hier de foto’s

Tekst: Bert van Weert
Foto’s: Patrick Siemons

Neem contact op

Je kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.