Baanbrekend Westbroek!

 In Geen categorie

Het bekendst is Henk Westbroek als zanger van ‘Het Goede Doel’, maar vlak zijn andere ‘baantjes’ niet uit. Hij een man van variatie. Zo was deze afgestudeerde socioloog actief voor het Sociaal Seksuologisch Instituut, kroegbaas, liedjesschrijver, producer, radiomaker (Denk aan Henk), televisiepresentator en politicus voor de Groenen en Leefbaar Nederland. Hij stelde zich zelfs kandidaat voor het burgemeesterschap van zijn geliefde ‘Utreg’.

Alle ingrediënten waren dan ook aanwezig voor een avondje vuurwerk bij de Masters of Business. Henk verhaalde honderduit over platenbazen, de vrijgevochten jaren ’70, hoe de wereld van radio en TV echt werkt en hoe het ‘Goede Doel’ de ranglijsten veroverde, maar tegelijkertijd in de wereld om hen heen, vriendschap een dun laagje chroom voorzien bleek. De (des)illusie op het lijf geschreven. Henk was Henk. Met een eerlijk verhaal.

Eén keer trek je de conclusie: je bent ‘voor’ of je bent ’tegen’. Een gedenkwaardige introducé-avond die voor altijd in het geheugen van de Masters gegrift zal staan.

Neem contact op

Je kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.