De kunst van de improvisatie

 In Geen categorie

knoop-in-draad

Improviseren, roeien met de riemen die je hebt: het is een kunst op zich. Theatergroep Draad heeft zich erin gespecialiseerd. Aan de hand van onze verhalen bedachten ze steeds à la minute een sketch, al dan niet met muzikale ondersteuning. Ontwapenend, tastbaar en mooi. De lach verscheen op vele gezichten.

Het decor was er deze avond niet minder vrolijk om. We namen bezit van Kasteel de Salentein,  tegenwoordig in gebruik als conferentielocatie. De ontvangst was op de gezelligste plek van ieder huis: de keuken. De opkomst was met 65 mensen wederom groots. De Salenteins vloeiden rijkelijk en ook de Angus beef en de parfaits verdwenen als sneeuw voor de Argentijnse zon.

keuken-salentein

Inmiddels had een ieder een relaxte hoek opgezocht binnen de kasteelmuren. Een enkeling ontdekte bovenin nog een datacenter of een 39e toilet. Veel gelukzalige gezichten bij het vertrek. De hoofden hebben we maar niet geteld. Het zou dus best kunnen zijn dat sommigen nu nog bezig zijn om zichzelf rond te leiden. Even de draad kwijt. Moet kunnen.

Tekst: Bert van Weert
Foto’s: Peete van Spankeren

Contact Us

We zijn er nu niet. Maar je kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.