Chillen met de Young Masters

 In Geen categorie

Dat de YM en de MOB elkaar zo vlak voor de zomerreces treffen, is een van onze tradities. Alleen de formule raakte ietwat sleets. Daarom deden we het dit jaar totaal anders. Qua programma, qua locatie en qua aanvangstijdstip. En met een Summer Chill waarin je kon kiezen uit maar liefst drie toffe onderdelen.

Op Golfclub Hoogland had master Thomas van der Valk van Fun Events een trits Solexen klaargezet om mee door de Coelhorst te tuffen. Culinaristen konden zich onder leiding van Pim Haaksman en zijn grill sergeants bekwamen in de bereiding van een unieke Outdoor Roast. Vis, vlees, mooie salades en marinades. En last but not least de golfers: die liepen in Nine Holes tegelijk.

Aan tafel troffen we elkaar en genoten we van wat de grillers ervan gemaakt hebben! En dat was onwaarschijnlijk lekker! Eigenlijk zag niemand nog een echt verschil tussen ‘young’ en ‘senior’ en dat was precies onze bedoeling. Mooie verhalen, geen wij en zij en het weer werkte stralend mee.

Dit was gewoon erg chill en weer voor herhaling vatbaar. En de wisselbeker? Die bleef in de tas. Everyone’s a winner baby, that’s the truth. Now gimme me the Hot Chocolate. Vrolijke zomer iedereen. Cheers!

Tekst: Bert van Weert
Foto’s: Gabor Nijenhuis en Patrick Siemons

Neem contact op

Je kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.