BMW Driving Experience groot succes

 In Geen categorie

Zoals bekend houden we niet van lange ALV’s. Dus leek het ons een aardig idee de stukken er eens letterlijk vanaf te slippen op circuitpark Zandvoort bij Rob Slotemakers.

BMW Driving Experience Slotemakers is al sinds 1957 toonaangevend op het gebied van ‘verhoogde rijtrainingen’. Professionele instructeurs verzorgden deze middag een training waar je de rest van je rijdende leven plezier van hebt, met een certificaat als resultaat.

Als voor een schoolreisje verzamelden ruim zestig masters en enkele introducés zich bij Jan de Jong BMW waar collega-master Hans Jekel en B2B-manager Arianne van der Velde ons op formidabele wijze uit de startblokken hielpen. Voor de gelegenheid stonden 15 werkelijk schitterende BMW’s klaar voor vervoer naar Zandvoort. Timo Veenendaal zorgde voor broodjes mee.

Vanuit enkele cabrio’s was een cap raadzaam. De route door de duinen en de frisse bries op deze eerste echte lentedag gaven ons de kriebels. Tijdens de opwarmronde deden we de ALV. Hierin enkele highlights als de wisseling van secretaris, de verlenging van het Rabobank sponsorcontract en de constatering dat de Masters of Business (kwalitatief) blijven doorgroeien.

De training zelf bestond uit vier onderdelen, te weten: slalom, 180 graden draai, 360 graden draai en driften. Het maakte de kleine jongetjes en meisjes in iedereen wakker. De ambiance was geweldig, de hospitality was om over naar huis te schrijven en er kon volop worden genetwerkt. Bijzonder opvallend – zo kregen we terug van de Zandvoortse crew – is dat iedereen met iedereen praat en dat we ons weten te ‘gedragen’. Dat hebben we gezien toen op de terugrit de snelweg in zicht kwam. Gelukkig hebben ze in Driebergen de foto’s nog.

Hoe het ook zij: de sportieve sfeer werd direct opgepikt door de introducés. We noteerden alvast vijf (!) nieuwe leden. Bij schemer druppelden de bolides via ‘A1 afslag 13’ weer binnen bij Jan de Jong BMW. Het bestuur genoot met Hans en Arianne nog even na van deze zinderende dag en bedankte ze voor hun bijdrage aan deze wel heel speciale middag.

Iets competitiefs hebben masters van nature. En dus: wie deed de snelste slalom? Wie won er eigenlijk dat weekend met die BMW cabrio? Dat was Fred van der Veer. Knarsetandend zeggen wij ‘Truste’ Fred. Lekker slapen en morgen gezond weer op!

Tekst: Bert van Weert
Foto’s: Peete van Spankeren

Neem contact op

Je kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.