ALV in Het Eemklooster | 13 maart 2023

 In Geen categorie

De sfeer van het voormalig zusterklooster en scholencomplex is nog steeds goed te proeven in Onze Lieve Vrouwe ter Eem. De acteurs van de escaperooms Bloody Mary en Soup du Jour bereidden ons hier bij binnenkomst op mysterieuze wijze voor. In de geweldige kamers werd de creativiteit en slimheid van de Masters op de proef gesteld om steeds via een nieuw vraagstuk een volgende deur te openen naar een verrassende ruimte. Teamwork was nodig om de uitweg te vinden.

Het katholieke kloostercomplex bleek ook nog eens ingewikkeld gangenstelsel te hebben, toch wisten de Masters de weg naar La Cantina met enig speurwerk te vinden. In de wandelgangen werd er gesproken over de pokerfaces die net een clinic achter de rug hadden. Altijd handig als je de kneepjes van het vak wil leren en succes wil hebben in het casino. Na de zoektochten smaakten de Italiaanse borrelhapjes heerlijk. De ALV-avond kon beginnen!

De ALV en het bespreken van de cijfers bleek minder complex dan de eerdere hersenbrekers op die avond. Er waren slechts een paar vragen, dus we gingen er met een noodgang doorheen. Bert Gadellaa nam afscheid en keek terug op 6 mooie jaren als voorzitter waarin veel gebeurd is. Bedankt Bert! Ook onze penningmeester Sacha Hollestelle zwaaide af. Bedankt voor de o zo belangrijke administratieve zaken! Aftredend, maar wél herkiesbaar was Sandra van Alfen. Haar kunnen we niet missen in het nieuwe team. Er werd bij acclamatie (‘applaus’) door onze vrolijk gestemde Masters gestemd. Iedereen was het erover eens dat zij meer dan welkom is om onze secretaris te blijven.

Waar een voorzitter gaat, komt er ook weer een. In dit geval zwaait Bert af, en treedt Bert aan. Onze nieuwe voorzitter is Bert van Weert, die vanaf nu het nieuwe gezicht is van Masters of Business.

Kandidaat-bestuursleden om het bestuur te completeren waren Arthur Scherpenzeel en Dennis Stenacker. Arthur is met zijn financiële achtergrond de ideale man op de penningmeesterrol en Dennis neemt de communicatie-honneurs over van Bert van Weert.

Tussen de fantastisch smakende Italiaanse gangen door werd gezamenlijk positief gestemd over het loslaten van de leeftijdsgrens en het nieuwe contributievoorstel. We blikten ook alvast vooruit naar ons zomeruitje op 15 mei en als klap op de vuurpijl in dit-15-jarige jubileumjaar het Masters-weekend Maastricht op 1 en 2 juli.

De foto’s werden weer met veel inzet gemaakt door onze flitsende Patrick, bestuurslid Gabor zorgde voor de organisatie van deze mooie avond.

Bekijk hier de foto’s!

Tekst: Dennis Stenacker
Foto’s: Patrick Siemons

Neem contact op

Je kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.