15-jarig jubileum in Maastricht

 In Geen categorie

Eindelijk was het zo ver: Ons uitje naar Maastricht!

Voor de zaterdag was het voor de meesten vroeg opstaan om te verzamelen voor de busreis naar de zuidelijke Maasstad.

De bus was er helaas niet op de afgesproken tijd. Dat was even spannend, maar onze rots in de branding Gabor, belde gelijk naar Besseling om verhaal te halen. De buschauffeur bleek onderweg, zodat we toch konden vertrekken op de afgesproken tijd!

Na een korte koffiepitstop bij De Lucht reden we verder zuidwaarts richting ons hotel waar we onze bagage dropten. Even verderop stond er een goed verzorgde Limburgse lunch met een assortiment van vele vlaaien voor ons klaar in het centrum bij Minckelers op de Markt.

Voor de fietsers onder ons stond er na de uitgebreide lunch ook nog een grottoer op het menu. In Valkenburg bracht een wenteltrap ons naar ongeveer 50 meter diepte, waar de grotgidsen en fietsen al op ons stonden te wachten. Underground tussen de mergel golden er toch nog heel wat regeltjes en dat was niet alleen het verplichte licht op je fiets. We verdwenen voor anderhalf uur van de radar en leerden veel van het uitgehouwen gangenstelsel.

Terug in het hotel konden we ons opfrissen en klaarmaken voor de borrel en het goed verzorgde diner op Vrijthof bij D’n Ingel. Dat we het naar ons zin hadden kon je wel horen aan het gebabbel en gelach. Onze voorzitter Bert van Weert gaf een korte speech en liet oud-voorzitters Ronald Bolderman en Bert Gadellaa aan het woord, waarna we proostten op het 15-jarig bestaan. Santé!

Na het diner maakten we Maastricht onveilig. We zochten naar een geschikte kroeg en kwamen uit bij een ‘Ierse’ pub. Cheers! Na een paar Dubliners en diepgaande gesprekken druppelden we terug naar ons nachtverblijf. Sommigen genoten van een ultrakorte nachtrust, en waren blij dat ze na het goed verzorgde ontbijt hun moede hoofd tegen de busstoel konden vleien.

De foto’s van het evenement werden weer met veel inzet gemaakt door onze flitsende meesterfotograaf Patrick, Gabor tekende voor de organisatie. Dit uiteraard met hulp van Sandra, Arthur en ondergetekende.

Al met al een zeer geslaagd en gezellig masters-weekend. Bedankt voor jullie gezelligheid en op naar het 20-jarig jubileum!

Neem contact op

Je kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.