Masterclass debatteren met Sharon Kroes

Masterclass debatteren met Sharon Kroes

Locatie:
Bergpaviljoen
Utrechtseweg 180 - Amersfoort

25/11/2019
17:30 - 22:30

Hij stond al twee jaar op ons verlanglijstje en eindelijk hebben we ‘m: Sharon Kroes. Hij is misschien wel het best bewaarde geheim van zakelijk Nederland. Vanavond laat hij ons zien hoe je gesprekken naar je hand zet, overtuigend presenteert en onwrikbaar beargumenteert.

Sharon is persoonlijk debatcoach van ministers en managers in Nederland en Vlaanderen. Hij leert beleidsmakers en ondernemers hoe ze verbaal veel scherper uit de hoek kunnen komen. Sharons stijl is helder, pittig en confronterend. Hij laat op fenomenale wijze zien hoe je ongrijpbaar wordt voor je tegenstander. Voortaan laat je die alle hoeken van de kamer zien.

Hij is voormalig Nederlands, Europees én wereldkampioen debatteren en Nederlands kampioen Eloquentia (welbespraaktheid). Hij was deelnemer, finalist en winnaar in debattoernooien van Kuala Lumpur tot Oxford en van Bremen tot Istanbul. Ook is hij co-auteur van het boek ‘Overtuigend Debatteren.

Dat bleef niet onopgemerkt. Sharon Kroes ontving de universitaire onderscheiding ‘Civilitate’ vanwege zijn buitengewone prestaties op het gebied van het debat. Vanavond is hij onze gast en mag je hem alles vragen. Nou ja, bijna alles.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Evenement aanmeldingen

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Wachtwoord vergeten? Klik hier

Contact Us

We zijn er nu niet. Maar je kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.